Vi hjälper dig med din trädgård

För oss är du som kund och din trädgård i fokus för vårt arbete. Vi utför all typ av trädgårdsskötsel, om ni behöver hjälp med vår- & höststädning, ogräsrensning, beskärning, gräsklippning, plantering eller rådgivning hjälper vi gärna till.

En trädgård som ni vill ha den

Oavsett hur stort eller litet trädgårdsintresse ni har gör vi allt för att hjälpa er på bästa sätt. För att vi ska kunna ge er bästa tänkbara service, vill vi gärna träffa er och göra upp en plan för önskad skötsel.

Vi utför skötsel hos privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar samt samfällighetsföreningar.

Mer än bara trädgårdsskötsel

I och med vårt samarbete med NTs Mark och Fastighetsskötsel kan vi även erbjuda övrigt anläggningsjobb, det kan vara allt från planering och utförande av uteplatser till att anlägga murar.

Vi kan också trädgårdsdesign

Ni vet väl om att vi har en trädgårdsdesigner som arbetar hos oss. Hon kan hjälpa er att förverkliga era trädgårdsdrömmar oavsett var ni bor. Utifrån idéskisser eller ritningar kan hon hjälpa er med växtförslag, växtbeställning och tips och idéer på hur ni formar ert trädgårdsrum. 

Ge er trädgård lite extra kärlek genom att låta vår trädgårdsdesigner hjälpa er att ta er trädgård till nya höjder. Läs mer om vår trädgårdsdesign här.

 

Anna Henriksson, Trädgårdsskötsel
anna@djupdahls.se
0340-74 00 23
Sanna Sundahl, Trädgårdsdesign
susanna@djupdahls.se
0340-74 00 19

Från minsta tuva till största skog