Hoppa till innehåll
Djupdahls klipper och trimmar gräs

Trädgårdsskötsel i Falkenberg

För oss är du som kund och din trädgård i fokus för vårt arbete. Vår trädgårdsmästare utför all typ av trädgårdsskötsel i Falkenberg med omnejd: vår- & höststädning, ogräsrensning, beskärning, gräsklippning och plantering. Vi hjälper er gärna också med rådgivning om ni så önskar. Oavsett hur stort eller litet trädgårdsintresse ni har gör vill vi […]

För oss är du som kund och din trädgård i fokus för vårt arbete. Vår trädgårdsmästare utför all typ av trädgårdsskötsel i Falkenberg med omnejd: vår- & höststädning, ogräsrensning, beskärning, gräsklippning och plantering. Vi hjälper er gärna också med rådgivning om ni så önskar.

Oavsett hur stort eller litet trädgårdsintresse ni har gör vill vi göra allt för att hjälpa er på på plats i Falkenberg och på bästa sätt. Vi ger er bästa tänkbara trädgårdsservice, vi träffar er gärna och gör upp en plan för önskad trädgårdsskötsel.

Vi utför trädgårdsskötsel & trädgårdsservice hos privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar samt samfällighetsföreningar.

Läs mer om vår trädgårdsskötsel här.

Anna Henriksson på Djupdahls

Anna Henriksson

Trädgårdsskötsel

anna@djupdahls.se
0340-74 00 23