Hoppa till innehåll
Djupdahls stubbfräsning

Vi avlägsnar dina stubbar spårlöst med stubbfräsning

Stubbfräsning är en effektiv metod att ta bort stubbar oavsett storlek. Vi tar bort dina stubbar snabbt och till bra pris. Och när vi är klara sopar vi igen spåren efter både oss och stubbarna.

Stubbfräsning en mycket effektiv metod

För er som vill ha bort stubbar är stubbfräsning en mycket effektiv metod oavsett om det gäller trädgårdar, parker eller bebyggelseetableringar. Vi tar bort era stubbar snabbt och effektivt. När vi är klara sopar vi självklart igen spåren efter både oss och stubbarna. Vi har många nöjda kunder i hela Västsverige med fokus på Varberg, Falkenberg, Kungsbacka, Halmstad och Marks kommun.

Stubbfräsning berättigar numera till rutavdrag vid arbete åt privatpersoner och gäller för arbetskostnaden av maskinoperatören.

Fördelen gentemot uppgrävning är att inte lämna stora skador i omgivande mark från grävmaskin, inga transporter eller dyra deponiavgifter.

Vi gör inte bara jobbet utan också efterarbetet

Genom att fräsa stubben gör vi stubben till lätthanterlig flis som enkelt kan skyfflas bort. När vi avlägsnat stubben är det bara att fylla på med jord och så nytt gräs eller återplantera. Vill du så hjälper vi dig självklart med bortforsling av flisen och levererar ny matjord om så önskas.

Beroende på stubbens placering och vad du vill använda marken till efter bortfräsningen, fräser vi olika djupt. Normalt fräser vi ner stubben c:a 20 cm under marknivå, ett fullgott djup om du vill så gräs på ytan. Ska du istället plantera ett nytt träd går vi ännu djupare så att det nya trädet får plats.

Från små till stora arbeten

Vi fräser bort enstaka stubbar på små ytor till mycket stora ytor med 100-tals kvarlämnade stubbar. Rötter efter häckar kan också vara fördelaktigt att fräsa. Tack vare vår effektiva maskin och fräsningens fördelar gentemot uppgrävning, kan vi erbjuda en kostnadseffektiv lösning för att avlägsna stubbar.

Vår maskin har ingen övre gräns på storleken av stubbar som den kan fräsa. Är stubben svåråtkomlig kan fräsen behöva lyftas in.

Maskinens låga marktryck gör att underlaget skonas och gräsmattan inte skadas. 
Maskinens storlek kan jämföras med storleken på en åkgräsklippare.

Hör gärna av dig för en offert

Teo Dymne på Djupdahls

Teo Dymne

Trädvård / Trädfällning

teo@djupdahls.se
0340-74 00 13