Vi avlägsnar dina stubbar spårlöst med stubbfräsning

För er som vill ha bort stubbar är stubbfräsning en mycket effektiv metod oavsett om det gäller trädgårdar eller parker. Vi tar bort era stubbar snabbt och prisvärt. När vi är klara sopar vi självklart igen spåren efter både oss och stubbarna. Vi har många nöjda kunder i hela Västsverige med fokus på Varberg, Falkenberg, Kungsbacka, Halmstad och Marks kommun.

Stubbfräsning innefattas numera av rutavdraget och gäller arbetskostnaden för maskinoperatören.

Skonsam metod

Fördelen gentemot uppgrävning är att rötterna inte behöver grävas upp och därmed lämna stora skador i omgivande mark, genom att fräsa stubben gör vi den till lätthanterlig flis som enkelt kan skyfflas bort. När vi avlägsnat stubben är det bara att fylla på med jord och så nytt gräs eller återplantera. Vill du så hjälper vi dig självklart med bortforsling av flisen och levererar ny matjord om så önskas.

Vi klarar utmaningen

Vår maskin klarar att fräsa bort även kraftiga och svåråtkomliga stubbar. Maskinens låga marktryck gör att underlaget skonas och gräsmattan inte skadas. Beroende på hur marken ska användas fräser vi olika djupt när vi tar bort stubben.

Hör gärna av dig för en offert

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson, Varberg
henrik@djupdahls.se
0340-74 00 30
Patrik Haag, Falkenberg
patrik@djupdahls.se
0340-74 00 37

Från minsta tuva till största skog