Hoppa till innehåll
Djupdahls skogsvård

Hela vägen från röjning till skotning

Stor kapacitet med liten påverkan, så kan vår skogsentreprenad sammanfattas i en mening. Vi hjälper dig med allt ifrån engångsröjning, betesrestaurering, motormanuell nedtagning av enstaka träd till avverkning inför byggnation.

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom främst det småskaliga skogsbruket.

Vi är specialister på skogsbruk i urban miljö, det vill säga röjning, trädfällning och skotning i bebyggelsenära områden såsom parker, motionsslingor och vid bebyggelseetableringar. Självklart utför vi insatser på bland annat NS områden för er som har skogsbruksplaner, olika former av naturvårdshuggningar, likaså på områden där klassiska skogsmaskiner gör större åverkan än nytta.

Bra maskiner till hjälp

Förutom klassisk skogsutrustning har vi till vår hjälp en helt unik skotare för dessa uppdrag, nämligen en 8-hjulig skotare. Terri 3FW heter den och har en lastkapacitet på 6 ton. Till den kan vi också koppla ett trädklippsaggregat som klipper upp till 20cm grova träd. Transport av denna maskin görs enkelt och smidigt på lastbil med lastväxlarflak.


Vi hjälper er med det som blir kvar

Önskas det nedhuggna materialet köras bort ordnar vi detta med våra lastbilar. Om volymen är tillräcklig kan vi även ordna med flisning på plats. Vi hugger naturligtvis även fram virke till försäljning om detta är lämpligt.

Teo Dymne på Djupdahls

Teo Dymne

Trädvård / Trädfällning

teo@djupdahls.se
0340-74 00 13