Vi hjälper dig med din trädgård

För oss är du som kund och din trädgård i fokus för allt vårt arbete. VI brinner för trädgårdsskötsel och om ni vill ha hjälp med vårstädning, ogräsrensning, beskärning, gräsklippning, plantering eller rådgivning hjälper vi mer än gärna till.

En trädgård som ni vill ha den

Oavsett hur stort eller litet trädgårdsintresse ni har gör vi allt för att hjälpa er på bästa tänkbara sätt. Vi tycker det är viktigt att få träffa er och höra vad ni vill ha ut av er trädgård. Detta för att vi ska kunna ge er den bästa tänkbara service. Vi vill alltid vara lyhörda för att kunna göra så bra arbete som möjligt i er trädgård.

Vi tycker att bredden av vår kundstock är rolig och utmanande. Vi hjälper så väl privatpersoner som bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar och företag. Varje kund är unik och vi vill ta vara på er särart och era behov.

Mer än bara trädgårdsskötsel

I och med vårt samarbete med NTs kan vi även erbjuda trädgårdsanläggning såsom bland annat murar, uteplatser, uppfarter och mycket, mycket mer. Berätta vad ni vill ha för trädgård så hjälper vi mer än gärna till.

Linnea Jansson, Trädgårdskötsel
linnea@djupdahls.se
0340-74 00 16

Från minsta tuva till största skog